De werkwijze

Persoonlijk behandelplan

Bij de eerste afspraak begin ik met een intakegesprek dat ongeveer 30 minuten duurt. Ik vraag naar uw persoonlijke gegevens, de reden van uw komst, uw verwachtingen en ik beoordeel of behandeling mogelijk is. Indien behandeling niet raadzaam is zullen geen kosten in rekening worden gebracht. Is behandeling wel raadzaam dan stellen we samen een behandelplan op, afhankelijk van uw persoonlijkheid en uw wensen of klachten.

Ieder mens is uniek, dus ook iedere behandeling

Advies op maat

Heeft u regelmatig terugkerende klachten? Dan maak ik graag een programma op maat voor u. We bespreken in een persoonlijk gesprek welke behandelingen wanneer gaan plaatsvinden om een duurzaam resultaat te bewerkstelligen. Dit doe ik in samenwerking met geenhaast.nl. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via 06 12 23 57 55 of door te mailen naar info@ayurvedasalonastrid.nl.

Zakelijk

Goede balans zorgt voor meer plezier op het werk en in het privé leven. Heeft u tijdens uw werk of na een drukke werkdag hoofdpijn, nek- en schouderklachten of heeft u last van een pijnlijke rug of arm? Dan is de oorzaak vaak spanning. Door angst, ontevredenheid en dagelijkse zorgen, verzwakt het zenuwstelsel en de spijsvertering. Niet alleen in mijn salon, maar ook op locatie kan ik u helpen. Een ontspanningsmassage bij uw bedrijf of op een schitterende boerderijlodge in Twente? Alles is bespreekbaar!

Informeer naar de mogelijkheden, voorwaarden en kosten voor een ontspanningsmassage op locatie.