Nieuws & tips

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws, tips, aanbiedingen of arrangementen bij Ayurveda Salon Astrid? Volg het hier! Ik blijf u verrassen, inspireren en verwennen. Ieder seizoen weer. Zodat u optimaal kunt genieten.

Nieuws, tips en triggers!

 Geef een massagebon cadeau

Verras iemand met een leuke cadeaubon van Ayurveda Salon Astrid.
 Mooi om te geven, heerlijk om te krijgen! U bepaalt zelf de waarde van de bon.
Meer weten? Neem contact met mij op.

 
Wat doet een behandeling van triggerpoints?

Triggerpoint behandeling is zeer effectief om pijnklachten te voorkomen en te bestrijden, maar ook om de onderliggende oorzaken op te sporen en te behandelen. Door de triggerpoint behandeling, het uitoefenen van druk op de knoopjes in de spieren, kan pijn worden verlicht en kunnen functies van verzwakte lichaamsdelen weer verbeteren.

 
AromaTouch certificaat

De AromaTouch massage is een ontspannende behandeling met acht pure, essentiële oliën. Deze worden ingezet om stress (zowel fysiek als mentaal) te verminderen, het immuunsysteem te ondersteunen, ontstekingsreacties in het lichaam te verminderen en homeostase (het zelf genezend vermogen van het lichaam) te stimuleren.

Stoelmassage

Wat is nu zo’n stoelmassage? Deze TouchPro stoelmassage is een effectieve drukpuntmassage van de rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen. De stoelmassage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpunt massage. De massage wordt door de kleren heen gegeven en er wordt geen olie gebruikt. De massage wordt gegeven op een comfortabele, ergonomische stoel en duurt ongeveer 20 minuten. Stoelmassage is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen.

Deze massage werkt ontspannend en is zeer geschikt om op een werkplek te geven. Een stoelmassage kan natuurlijk ook worden aangeboden bij een evenement, als relatiegeschenk of als verrassing!

Nieuwsgierig? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en/of demonstratie stoelmassage.

stoelmassage


Geen haast...

Wist u dat ik samen werk met Droste's Twente? Samen bieden wij interessante activiteiten en arrangementen aan. Wat dacht u van overnachten in een typisch Twentse boerderijlodge, inclusief een Ayurvedische massage? Kijk op www.drostes.nl voor meer info of reserveringen.

Aandacht voor de gehele mens; tips!

 
Wanneer een massage?

Masseren is genieten. Even heerlijk ontspannen en alle stress van u af laten glijden. Graag wil ik u wel wijzen op een aantal relevante tips. Zo kunt u optimaal genieten van elke behandeling. Lees hieronder meer daar over.

Het is niet verstandig te masseren bij:
  • Koorts, griep, hartproblemen, kanker, huidinfecties, maagzweer, open wonden, gebroken botten en bloeduitstortingen. Bij twijfel altijd de
    behandelend arts vragen.
  • Als u onder behandeling bent van een arts, fysiotherapeut of specialist: vraag altijd of het verstandig is om de massage te ondergaan die u wilt.
  • Massage is nooit een vervanging van de reguliere gezondheidszorg, wel een mooie aanvulling.
Trek geen nieuwe kleding aan

U ontvangt een lichaamsmassage en een hoofdmassage waarbij rijkelijk oliën worden aangebracht. Het is goed om deze nog enige tijd (enkele uren) te laten intrekken, alvorens ze af te spoelen. Houd rekening met uw kleding. Sommige oliën kunnen vlekken veroorzaken.

Drink voldoende water

Zorg ervoor dat u na de massage voldoende (een aantal glazen) water drinkt om de afvoer van afvalstoffen te bevorderen die tijdens de massage losgekomen zijn.

Neem je rust

Plan na de massage nog wat tijd voor uzelf in om optimaal te profiteren van de effecten.

Combineer een massage met een overnachting

Wilt u echt helemaal tot rust komen? Combineer dan een massage met een overnachting in een prachtige boerderijlodge in Twente. Kijk voor meer informatie op www.drostes.nl.

Laat u adviseren door een voedingscoach

Soms is het goed u te laten adviseren door een voedingscoach. Bijvoorbeeld om uw gezondheid te verbeteren. In combinatie met Ayurvedische massage kan een Ayurvedic nutritionist u helpen om fitter en energieker te worden. Ieder mens is uniek, dus kies een voedingspatroon dat bij u past. Nieuwsgierig? Neem contact op met Ayurvedic nutritionist, Esther van der Kooij via esther@drostes.nl of bel 06 13 80 42 82.