Wie is Astrid?

Mijn verhaal

Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt ben ik mij meer gaan verdiepen in de ontwikkeling en welzijn van de mens. De opleiding tot Ayurvedisch massagetherapeut aan de Hogeschool Ayurveda geneeskunde in Nijmegen is in 2007 dan ook een bewuste keuze geweest. Aansluitend heb ik de opleiding Medische Basiskennis gevolgd bij Het Reguliere Lijf in Arnhem.

Ik merkte dat mensen een sterke behoefte aan ontspanning en aanraking hebben. Mijn enthousiasme en passie voor Ayurveda heeft in 2008 geresulteerd in Ayurveda Salon Astrid. Het geeft mij een geweldig gevoel dat ik mensen kan helpen bij het vinden van balans, bewustwording, vitaliteit en ontspanning. In 2011 ben ik naar India (Kerala) gereisd om mij verder te verdiepen in de Ayurveda. Hier heb ik ook zelf de effectiviteit en de weldaad van Ayurveda in de praktijk ervaren.

Mensen hebben een sterke behoefte aan ontspanning en aanraking


Om mijn kennis te verbreden en mijn eigen kwaliteiten verder te ontplooien volg ik elk jaar trainingen en workshops. Mijn uitgangspunt is een Holistische mensvisie. Vanuit het besef dat alles een onderdeel is van een groot geheel en daardoor met elkaar verbonden is, help ik mensen om een goede innerlijke balans te creƫren, wat de basis is voor een goede gezondheid.