Stoelmassage

Wat is nu zo’n stoelmassage? Deze TouchPro stoelmassage is een effectieve drukpuntmassage van de rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen. De stoelmassage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpunt massage. De massage wordt door de kleren heen gegeven en er wordt geen olie gebruikt. De massage wordt gegeven op een comfortabele, ergonomische stoel en duurt ongeveer 20 minuten. Stoelmassage is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen.

Stoelmassage is zeer geschikt op de werkplek!


TouchPro

TouchPro Stoelmassage is onderhoudsprogramma van het lichaam en is een korte, ontspannende en activerende massage. Eens per twee weken geeft een cumulatief effect van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Mede daarom is het een ARBO-voorziening, met of zonder eigen bijdrage van de medewerkers, wat betekent dat u, als werkgever, het voor 100% als personeelskosten kunt opvoeren. Ook voor uw bedrijf kan stoelmassage de productiviteit en tevredenheid van de medewerkers verbeteren en ziekteverzuim helpen voorkomen.

 
Het effect van stoelmassage op de werkplek

- Geeft nieuwe energie en een ontspannen, opgefrist gevoel
- Toename concentratievermogen
- Vermindert stress en vermoeidheid
- Verbetert de doorbloeding
- Maakt uw bedrijf aantrekkelijker voor uw medewerkers
- Afname ziekteverzuim
- Maakt medewerkers bewust van de werkhouding
- Werknemers waarderen het dat de werkgever interesse toont in hun gezondheid en welzijn

Uw lichaam is een uniek, persoonlijk en kostbaar bezit

Stoelmassage draagt op een laagdrempelige manier bij aan het onderhouden en fit houden van uw lichaam. Veel mensen ervaren een hoge werkdruk en doen werk waarbij ze langdurig in dezelfde houding zitten of staan. Dit kan zorgen voor lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, stijve schouders, verminderde concentratie of RSI.
Actief meedoen aan preventie, vroegtijdige signalering en behandeling bij beginnende klachten kan ziekte of uitval voorkomen. Stoelmassage vereist weinig en creëert een win-win situatie: stoelmassage bevordert de gezondheid van mens én organisatie!

De stoelmassage kan in teamverband met Erik van der Meulen.

Stoelmassage is een klein gebaar met groots effect!

Esther (27 jaar)

Als ik terug denk aan de stoel massage, denk ik relaxmoment. Het was een drukke dag bij de receptie. De stress begon al lichtelijk toe te slaan en toen kwam de uitnodiging voor de stoelmassage. Paste niet echt in de planning maar eenmaal in de stoel kon ik me helemaal overgeven. Het was een omschakeling van 180 graden voor mijn gevoel.

Na de massage droeg ik dat uitgeruste en ontspannen gevoel met me mee door de dag.
Wat een bijzondere ervaring. In een korte tijd zoveel rust en ontspanning voelen. Het is een klein gebaar met een groots effect! Je bent weer helemaal opgeladen en klaar voor het vervolg van de dag met een lach.

Marleen (36 jaar)

Met de drukte van de dag in mijn lijf nam ik plaats op de comfortabele stoel. Ik dacht nog 'ik moet me proberen te ontspannen', maar die gedachte was helemaal niet nodig. Je ontspant automatisch wanneer de massage begint. Astrid voelt goed aan wat bij het lichaam past. Langs de wervelkolom, in de nek, precies de plekken die het nodig hebben na zittend werk. Astrid besteedde veel aandacht aan de armen en handen, dit had een fijn effect op het hele lichaam. Dit zou ik veel vaker moeten doen. Een korte massage met zo veel ontspannend resultaat.

Bjorn (27 jaar)

Doordat ik veel tijd doorbreng achter de computer heb ik een verkrampte houding aangenomen waar ik zelf geen weet van had. De stoelmassage was daardoor een aangename verrassing en het resultaat was duidelijk merkbaar. Wat ik zelf ook als erg prettig heb ervaren is dat de drempel erg laag ligt, je houdt de kleding aan en je kunt tevens aangeven wat (minder) prettig voelt.

Na afloop werd ik nog voorzien van een aantal tips waarmee ik m’n verkrampte houding kan verminderen. Al met al een zeer positieve ervaring, een aanrader!