Tips

Masseren is genieten. Even heerlijk ontspannen en alle stress van u af laten glijden. Graag wil ik u wel wijzen op een aantal relevante tips. Zo kunt u optimaal genieten van elke behandeling. Lees hieronder meer daar over.

Het is niet verstandig te masseren bij:
  • Koorts, griep, hartproblemen, kanker, huidinfecties, maagzweer, open wonden, gebroken botten en bloeduitstortingen. Bij twijfel altijd de
    behandelend arts vragen.
  • Als u onder behandeling bent van een arts, fysiotherapeut of specialist: vraag altijd of het verstandig is om de massage te ondergaan die u wilt.
  • Massage is nooit een vervanging van de reguliere gezondheidszorg, wel een mooie aanvulling.

Aandacht voor de gehele mens


Geef een massagebon cadeau

Verras iemand met een leuke cadeaubon van Ayurveda Salon Astrid.
 Mooi om te geven, heerlijk om te krijgen! U bepaalt zelf de waarde van de bon.
Meer weten? Neem contact met mij op.

 

Trek geen nieuwe kleding aan

U ontvangt een lichaamsmassage en een hoofdmassage waarbij rijkelijk oliën worden aangebracht. Het is goed om deze nog enige tijd (enkele uren) te laten intrekken, alvorens ze af te spoelen. Houd rekening met uw kleding. Sommige oliën kunnen vlekken veroorzaken.

Drink voldoende water

Zorg ervoor dat u na de massage voldoende (een aantal glazen) water drinkt om de afvoer van afvalstoffen te bevorderen die tijdens de massage losgekomen zijn.

Neem je rust

Plan na de massage nog wat tijd voor uzelf in om optimaal te profiteren van de effecten.

Combineer een massage met een overnachting

Wilt u echt helemaal tot rust komen? Combineer dan een massage met een overnachting in een prachtige boerderijlodge in Twente. Kijk voor meer informatie op www.drostes.nl.

Laat u adviseren door een voedingscoach

Soms is het goed u te laten adviseren door een voedingscoach. Bijvoorbeeld om uw gezondheid te verbeteren. In combinatie met Ayurvedische massage kan een voedingscoach u helpen om fitter en energieker te worden. Ieder mens is uniek, dus kies een voedingspatroon dat bij u past. Nieuwsgierig? Neem contact op met De Voedingscoach, Esther van der Kooij via esther@geenhaast.nl of bel 06 13 80 42 82.

Laat u inspireren

Wilt u meer weten over Ayurveda? Laat u inspireren door de website van het Ayurveda centrum van Europa: www.ayu.nl/nieuws.

www.dehoudingcoach.nl & www.studio-puurjezelf.nl