Wat inspireert mij?

Ayurveda beantwoordt veel vragen voor mij over de kunst van het leven. Deze 5000 jaar oude gezondheidswetenschap heeft nauwkeurig in kaart gebracht wat u moet doen om gelukkig te worden en hoe u ziekten kunt voorkomen en genezen. Het geheim schuilt in het vinden van harmonie, niet alleen in uzelf, maar ook tussen u en uw omgeving. Door leefwijze en voeding aan te passen aan uw persoonlijkheid komt er balans in uw leven en voelt u zich goed.

Ik ben mij gaan verdiepen in de Ayurvedische lichaamsmassage omdat het zowel lichaam als geest balanceert. De Ayurvedische massage is rustgevend en zorgt voor opheffen van blokkades, loskomen van emoties, verbetering van de gemoedstoestand en meer zelfinzicht. ‘Aandacht voor de gehele mens’, dat inspireert mij.

Voorkomen is beter dan genezen