Wellness Massages

Naast Ayurvedische massages, kunt u bij Ayurveda Salon Astrid ook terecht voor wellness massages. Lees de uitgebreide informatie over de Wellness Totaal massage en de AromaTouch massage. Boek en ervaar het zelf!

Geniet van het leven!

Wellness Totaal

Een volledige ontspanningsmassage met warme aroma oliën waarbij de rug, schouders, nek, hoofd, armen inclusief handen en benen inclusief voeten worden gemasseerd. Een massage om de spieren te stimuleren en te activeren, de doorbloeding te bevorderen en vervolgens te ontspannen.

Deze vorm van massage werkt uitstekend bij fysieke 'problemen', zoals vastzittende spieren, hoofdpijn, pijn in nek en de rug. Tevens geeft deze behandeling rust en harmonie.

Massage 1 uur en nagenieten met een kopje kruidenthee.
Prijs: € 55,-

AYA-header-AromaTouch
AromaTouch massage

De AromaTouch massage is een ontspannende behandeling met acht pure, essentiële oliën. Deze worden ingezet om stress (zowel fysiek als mentaal) te verminderen, het immuunsysteem te ondersteunen, ontstekingsreacties in het lichaam te verminderen en homeostase (het zelf genezend vermogen van het lichaam) te stimuleren.

Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. De massage techniek en de oliën doen het werk, deze gaan diep in uw weefsel en geven doelgerichte ondersteuning daar waar nodig. Tijdens deze massage worden de rug en de voeten of handen behandeld. Een zeer ontspannende, herstellende en weldadige behandeling!

Essentiele oliën bevatten natuurlijke en unieke eigenschappen die krachtige voordelen kunnen hebben voor uw gezondheid en algemeen welbevinden. Tijdens de AromaTouch techniek wordt uitsluitend met de CPTG® (Certified Pure Therapeutic Grade) oliën van dōTERRA gewerkt. Dit is een dōTERRAR kwaliteitsprotocol waarin elke olie batch een multi-gefaseerde inspectie van de chemische samenstelling ondergaat.

Deze vorm van massage werkt uitstekend bij o.a. stress, verminderde weerstand, pijnklachten en vermoeidheid.

De AromaTouch massage kan ook als duo massage worden gegeven met Wilma Vreeling van StudYoPi.

Massage 50 minuten en nagenieten met een kopje kruidenthee.
Prijs: € 55,-